Parteneri | ePiatra.ro | Piatra naturala online

Activezi in domeniul pietrei naturale, constructii, arhitectura sau design?
Vinde cu ePIATRA!

Inregistreaza-te gratuit si adauga produse sau servicii pe ePIATRA!

Chiar daca esti la inceput de drum sau ai deja o afacere visibila online, ePiatra te ajuta sa-ti promovezi produsele tale din marmura, granit, travertin sau alte roci ornamentale, precum si serviciile legate domenii conexe ca si constructii, arhitectura, design interior sau exterior, prin publicarea cele mai tari oferte.
Ai posibilitatea de a adauga in sectiunea „Inspiratie si Idei” articole legate de lucrari efectuate sau sugestii in amenajarile cu piatra naturala.
Pentru inceput inregistreaza un cont Gratuit si incepe sa adaugi produse.

Cum pot deveni membru in platforma ePiatra?

ePiatra este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama de produse legate de domeniul pietrei naturale, amenajari sau servicii din cel putin o categorie din cele existente in „Catalog Produse”, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare.
Daca doresti sa devii membru in platforma ePiatra inregistreaza-te aici iar dupa ce evaluam si validam profilul, imediat listarea produselor si serviciilor tale pe ePiatra va fi posibila, vei putea sa-ti configurezi propriul catalog de prezentare cu date de contact si descrierea activitatii firmei tale.

Care sunt avantajele listarii pe ePiatra?

– Crearea catalogului personal de produse cu date de contact: telefon, adresa, localizare magazin, website.
– Adaugarea de produse in categorii specifice domeniului cu sortari de pret si atribute.
– Adaugarea de articole sau lucrari in sectiunea „Inspiratie si Idei”
– Postarea produselor rapid si usor, contact rapid intre vanzator si cumparator.
– Poti oferii cele mai recente oferte de piatra existente in piata, liste de preturi, poze cu piatra naturala, marmura, granit, etc., precum si cele mai recente informatii e-business pentru producatorii de piatra, furnizori sau distribuitori.

De ce sa aleg sa listez produse pe ePiatra?

– Pentru ca puteti sa adaugati produse sau servicii specifice, exclusiv in domeniul pietrei naturale – Pentru ca este o modalitate simpla de a incepe sa vindeti pe Internet
– Pentru ca va putem oferi un trafic de foarte buna calitate – Pentru ca puteti achizitiona un pachet de listare preferentiala la niste costuri considerate extrem de eficiente pentru calitatea traficului generat
– Prezentarea unei game complete de produse din piatra naturala marmura, granit, travertin, calcar, ardezie, onyx sau alte materiale, produse auxiliare, accesorii sau servicii pe o platforma complet dedicata.

Configureaza-ti contul in doar cativa pasi simpli

Toti partenerii care fac parte din sistemul ePIATRA sunt fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati pentru a putea asigura un anumit standard de calitate pentru clientii nostri. Fiecare produs de pe ePIATRA.ro poarta o eticheta care marcheaza vanzatorul acelui produs, ex. De la: PartenerX.

Panoul de control

Dupa validarea contului tau si autentificare, vei fi directionat catre Panoul tau de control, care iti ofera acces la toate functionalitatile si instrumentele necesare pentru administrarea listarii produselor tale, a campaniei si pentru optimizarea prezentei tale pe ePiatra

Incarca logo-ul si descrierea afacerii tale

Personalizeaza pagina Catalogului tau prin adaugarea logo-ului. Informeaza-ti cumparatorii despre beneficiile pe care le poti obtine in cazul unei achizitii de la tine. Asigura-te ca esti convingator si ca iti evidentiezi toate punctele forte

Adauga informatiile despre livrari

Nu uita sa mentionezi si politica de livrari si tarifele corespunzatoare. Aceste informatii pot juca de asemenea un rol important in cadrul unei decizii de cumparare

Adauga atribute de produs si preturi

Incearca sa adaugi atribute cat mai exacte produselor tale. Afisarea de preturi produselor tale vor face potentialii clienti sa aiba o imagine mai serioasa despre oferta ta de produse sau servicii.

membrii