Intrebari frecvente, platforma de publicitate online ePIATRA

Ce este ePiatra?
ePiatra este o platforma de publicitate online, ce doreste sa sustina firmele si companiile care activeza in domeniul pietrei naturale, oferind suport in prezentarea si promovarea produselor sau serviciilor specifice domeniului. ePiatra cuprinde atat oferte de produse specifice, cat si produse auxiliare (de intretinere, protectie, accesorii, masini si utilaje…) sau servicii (de proiectare, transport, consultanta, montaj… )
ePIATRA ofera cele mai recente oferte de piatra existente in piata, liste de preturi, poze cu piatra naturala, marmura, granit, etc., precum si cele mai recente informatii e-business pentru producatorii de piatra, furnizori sau distribuitori.

ePIATRA Marketplace

ePIATRA Marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama de produse din cel putin o categorie din cele prezente pe site, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor sau asigura servicii. Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere intreg teritoriul Romaniei.

Pot cumpara produse de pe ePiatra?
Achizitionarea unui produs prezent pe site se face prin contact direct cu vanzatorul produsului respectiv, vezi aici produsele ePiatra.

– ePiatra nu vinde si nu intermediaza vanzari de produse, pentru o firma sau companie anume, prin intermediul acestui website.
– ePiatra ofera in mod echidistant spatiul de prezentare si promovare de produse sau servicii specifice pietrei naturale, pentru orice firma sau companie.

Cum comand?
Fiecare produs vandut si livrat de un partener ePIATRA are mentionat „De la: PartenerX” – produsul este vandut de PartenerX, o companie independenta. Cand comanzi un astfel de produs sau serviciu, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.
Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener ePIATRA; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului.

Trebuie sa ma inregistrez pentru a adauga produse sau servicii pe ePiatra?
Da, trebuie sa fiti inregistrat. Inregistrarea este Gratuita.
Inregistrarea ca si vanzator si va permite editarea/modificarea inregistrarilor de produse postate din contul dvs. de vanzator.
Inregistrarea ca si cumparator va permite vizualizarea comenzilor efectuate si gestionarea cosului de cumparator.

In cat timp va fi publicat produsul meu pe ePiatra?
Dupa adaugare, inregistrarea dvs. va fi trimis spre aprobare, echipei noastre. Facem eforturi considerabile pentru ca informatiile prezentate sa fie corecte, cu timp pana la publicare minim. Operatorii nostri cauta cea mai buna metoda de prezentare si promovare a produselor dumneavoastra, facand uneori mici modificari descrierilor introduse de dvs. In caz ca nu sunteti de acord cu modificarile facute, nu ezitati sa ne contactati.

Care sunt costurile adaugarii de produse sau servicii pe ePiatra?
Toate costurile de publicare de produse sau servicii sunt ZERO.

Reclamatii si sesizari
Toate sesizarile referitoare la produse sau partenerii inregistrati se primesc pe adresa noastra de email: contact@visualtech.ro sau utilizand formularul de contact